Café Vingerhoeds

Kom borrelen of feesten in ons nostalgisch café!

Hoeve 1827 herbergt nog altijd een nostalgisch café. Dit sfeervolle, authentieke café bestaat uit twee ruimten. Namelijk D'n Herd en 't Café.

D´n Herd is de vroegere woonkeuken met daarin nog altijd de plattebuiskachel en originele bedstede. Een intieme ruimte, ideaal voor een borrel, hapje of feest voor gezelschappen tot 15 personen. 

‘t Café is de vroegere gelagkamer. Een authentieke, sfeervolle ruimte voor gezelschappen tot 50 personen. Hier kunt u heerlijk aanschuiven rond de plattebuiskachel, of borrelen aan de bar van het gezellige café. 

Kom vooral eens een kijkje nemen!

DE GESCHIEDENIS 

1800-1827

1827-1925

1925-1950

1950-1989

1990-1994 

1995-1999

2000-2005

2006-2020


Kom borrelen of feesten in ons nostalgisch café!

"Pure nostalgie!"

Het authentieke café heeft een heerlijke sfeer, het eten is lekker en de kinderen kunnen fijn op het terras spelen, genieten dus!

Nienke de Laat

Kom borrelen of feesten in ons nostalgisch café!

Genieten op ons terras

Ontdek ons royale en gezellige terras op een van de mooiste plekjes in het buitengebied van Oirschot. Hier is plaats voor wel 400 personen. Dus zoek uw plekje op een van de loungebanken, aan de tafeltjes, rond de dansvloer, onder de parasols of bomen. De kinderen vermaken zich prima op de speeltoestellen. 

Kiest u voor koffie met huisgemaakt gebak of maakt u een keuze uit de lunch- of borrelkaart? Ook op ons terras is er een ruimte keuze. Dit is optimaal genieten van het buitenleven.

Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk onze menukaarten

Bekijk hier onze verschillende menukaarten met een diversiteit aan gerechten en dranken, voor elk wat wils!

Honger gekregen?

Reserveer nu »

Wandelroutes

Lekker de buitenlucht in?

Wandelroutes

Café Vingerhoeds ligt in het prachtige natuurgebied ‘De Mortelen’. Een schitterend stukje Brabant in de ongerepte natuur met een grote diversiteit aan bezienswaardigheden.

Er zijn verschillende routes die u kunt wandelen. De afstanden van de routes zijn variabel (va 3.8km). Deze routes zijn bij Hoeve 1827 verkrijgbaar. Op verzoek kunt u met een groep gaan wandelen onder begeleiding van een gids. Deze gids vertelt u alles over de omgeving en wij zorgen voor een lekker hapje en een drankje na de wandeling.

Voor meer interesse neem vooral contact met ons op. Wij wensen u veel wandelplezier in deze mooie omgeving!

Wandelroute | klein rondje rond onze Hoeve

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Samen kijken we naar een gelegenheid op maat voor u.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op