Covid19

Covid19

Door de Corona-maatregelen zijn we constant in beweging om in veranderende omstandigheden u toch te kunnen ontvangen voor een diner in ons restaurant.

Update oktober 2020

Maximaal 30 personen per ruimte;  tafels van 4 personen

Bij samenstellingen van meerdere huishoudens | bijvoorbeeld 2 + 2 | bieden we dan onderling ook 1,5 m afstand aan dezelfde tafel. Gezelschappen groter dan 4 krijgen naast elkaar geplaatste tafels met elk voldoende ruimte tussen de tafels.
Het is daarom belangrijk om aan te geven bij uw reservering uit hoeveel huishoudens het gezelschap bestaat

Reserveren voor diner

miv de nieuwe regels is het (online of telefonisch) plaatsen van een reservering nog gewoon mogelijk. Let wel; we gebruiken voor het diner (max) 4 ruimtes; het Restaurant (De Verwennerij) De zaal (2x een halve) en als laatste mogelijkheid ons café (Vingerhoeds)
Uiteraard mogen wensen mbt de plaats van de tafel kenbaar gemaakt worden, wel moeten we met véél regels op dit moment al rekening houden, dus is in de opstelling dát ons eerste uitgangspunt en kunnen derhalve niet altijd aan die wens voldoen. E.e.a. hangt ook samen met de ruimtes welke op dat moment al dan niet in gebruik zijn. Wij rekenen dan ook op uw begrip daarvoor.

Openingstijden

dinsdag tm zaterdag zijn we voor diner geopend vanaf 17:30 uur
Op zondag kunnen reserveringen al geplaatst worden vanaf 16:00 uur (telefonisch)
Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Samen kijken we naar een gelegenheid op maat voor u.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op