Covid19

Covid19

27-11

Na de persconferentie van gisteren zal het jullie niet ontgaan zijn dat ook wij (weer) mogen schakelen! En deze keer niet zomaar, immers heeft '17:00 uur sluiten' voor onze Hoeve een enorme impact. Vandaag en morgen gaan onze collega's contacten met alle gasten die de aankomende dagen bij ons hebben gereserveerd, daarna buigen we ons over de komende weken. Afhaalmogelijkheid hebben we (ivm de werkzaamheden vandaag en morgen) dit weekend sowieso niet. We gaan met ons team uiteraard wel kijken naar mogelijkheden en houden jullie op de hoogte.

We begrijpen de vele vragen met name rondom de feestdagen, maar vragen jullie even geduld te hebben, de telefoon staat roodgloeiend, maar we hebben nog niet alle antwoorden.

We zijn aankomende week (ma) t/m do gesloten om hier vorm aan te geven.


Jan | Marieke

TEAM HOEVE 1827Door de Corona-maatregelen zijn we constant in beweging om in veranderende omstandigheden u toch te kunnen ontvangen voor een diner in ons restaurant.

Update november '21

QR-CHECK BLIJFT AAN...

Het is ook in onze Hoeve verlicht om in het bezit te zijn van de CoronaCheck. Wij gaan er dan ook vanuit dat gasten die onze Hoeve bezoeken deze kunnen overleggen op verzoek van onze medewerkers. 

Vastgesteld is dat deze ook buiten op het terras vanaf 6 november verplicht is, hou daar rekening mee. 

MENSEN EN MIDDELEN...

Vanuit overheidswege geeft met aan dat het mbt 'toezicht & handhaving' moeilijk is om hierop te controleren, dat treft: dat is ook bij ons het geval! Op een gemiddelde weekenddag zitten er bij ons geen medewerkers 'thuis op de bank', maar zijn we allemaal kei hard aan het werk voor onze gasten. Het kan op drukke tijden dus gebeuren dat we niet iedereen bij binnenkomst meteen kunnen controleren, maar zullen daarom verzoeken aan tafel. 

Zoals eerder aangegeven: wij gaan er ook vanuit dat gasten zich bewust zijn van deze verplichting! Daarmee mogen we dus verwachten (en aannemen) dat iedereen daaraan voldoet, ook als controle op enig moment van de dag simpelweg niet altijd mogelijk is. 

Samen creëren we op die manier een gastvrije en veilige plek voor iedereen. Na inmiddels bijna twee jaar worstelen met alle corona-maatregelen hopen we ook op een beetje begrip. Immers zijn we nog altijd op zoek naar collega's en vragen we al heel lang héél veel van ons team. Mocht op een bepaald moment niet actief gecontroleerd worden is dat dus omdat we dat niet kunnen, dat heeft niks te maken met het feit of we dat willen. Veroordeel niet, maar ga er (net als wij) vanuit dat iedereen zich aan de regels houd op het moment dat ze de horeca bezoeken. 

OVERIG...

Onlangs verscheen een artikel in het ED over de controle door de horeca, daaruit blijkt het ook in de regio niet altijd even makkelijk... laten we samen vooral het goede doen en het daarmee ietsje makkelijker maken 

Covid19

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Samen kijken we naar een gelegenheid op maat voor u.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op