De Verwennerij

Lunch & Diner

Alles over de corona maatregelen | Update 4-6

Wilt u een avond sfeervol dineren? Of liever sneller van een uiterst smaeckvolle biefstuk genieten? Dan is Hoeve 1827 de juiste locatie. In Hoeve 1827 vindt u onder andere De Verwennerij. Het restaurant waar Jan, Marieke en hun team u graag ontvangen. Ruim 20 jaar geleden begon Jan De Verwennerij aan het Standaardplein in Oirschot.  Met de grill midden in het restaurant. In het nieuwe restaurant in Hoeve 1827 staat deze bereidingswijze weer centraal. We serveren de mooiste stukken vlees en vis en met zorg bereide gerechten van de nieuwste grills en smoker

Reserveren »

Lunch & Diner
Lunch & Diner

Avondvullend smaeckvol genieten of een snelle hap?

Zoals u van ons gewend bent, kunt u bij De Verwennerij avondvullend samen tafelen en veel verschillende smaecken proeven met natuurlijk een bijpassend drankje. Probeer eens onze proeverij van verschillende hapjes. Of deel samen een goedgevulde plank. Uiteraard vindt u ook een goede biefstuk van de grill op onze kaart. De keuze blijft uitgebreid met de mogelijkheid om in meerdere gangen veel verschillende smaecken te proeven!

Nieuw is de open keuken
Onze roots en ons hart liggen bij de grill. Daarom is de nieuwe keuken is daar volledig op ingericht. Geniet van onze met zorg bereide gerechten op de Kamado of Smoker. De gerechten op onze kaart zijn uiteraard aangepast op onze nieuwe keuken. En voortaan kunt u meekijken hoe uw gerecht wordt bereid.

Heeft u te maken met een allergie? Of zijn er andere omstandigheden waar we rekening mee dienen te houden? Dat doen we uiteraard graag. Wanneer u dit bij uw reservering duidelijk aangeeft, kan ons team hier al rekening mee houden in de voorbereidingen van de avond. 

Bekijk nu onze

Menukaarten

Bekijk hier onze verschillende menukaarten met een diversiteit aan gerechten, voor elk wat wils!

Wandelroutes

Wees verzekerd van een plaatsje

Reserveer nu online

We zijn vanaf 1 juni geopend op onze nieuwe locatie. We werken niet met 'shifts', dus kies gewoon de tijd die u het beste past, dan bent u verder de hele avond bij ons te gast!

Online reserveren is in verband met de corona maatregelen mogelijk t/m 4 personen online. Meer personen... lees verder

U kunt eenvoudig via het formulier aan de rechterzijde uw tafel reserveren! (max. 4 personen).U hoeft hiervoor geen profiel van 'THE FORK' te hebben, om in te loggen.

Kies in het formulier de velden; dag, aantal personen en kies een gewenste tijd. Het systeem vraagt in het volgende veld uw telefoonnummer en e-mailadres in te vullen. De reservering staat dan meteen genoteerd in onze agenda.

»VERGEET DESGEWENST NIET HET VAKJE AAN TE VINKEN
(na dag, tijd en aantal gasten)
Ik wil geen speciale aanbiedingen en communicatie via e-mail van TheFork ontvangenReserveren met een groep van 5 personen of meer, of heeft u vragen, bel ons gerust of stuur een mailtje.

Oude Grintweg 90 5688 MB Oirschot

T. 0499 576 069 | E. info@bistrodeverwennerij.nl

Openingstijden

woensdag t/m zondag !vanaf 17:30 uur - 19:00 uur (keuken)

Lunch 12:00-16:00 uur in het café of op ons terras

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Samen kijken we naar een gelegenheid op maat voor u.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op