Partymanager

In onze Hoeve, maar ook op locatie, verzorgen wij tal van feesten! Wij zoeken per direct een collega die van al deze partijen een feest maakt. Samen met jouw collega's zorg jij dat het tot in de puntjes geregeld word voor onze gasten.
Ben je al werkzaam in de horeca, maar klaar voor een stapje hogerop de ladder, dan ligt hier een fantastische uitdaging. 

DE VERBINDENDE FACTOR

Jij bent in deze functie de verbindende factor, zorgt dat facilitair alles is geregeld, stuurt de bediening mee aan, maakt de planning en bent hét aanspreekpunt voor onze gasten. Partijen hebben we op alle momenten van de dag & week, dus ook voor jezelf is een variabele planning zeker mogelijk. Zelfstandig heb je de skills om deze verantwoordelijkheid te dragen.
Uiteraard bieden we onze gasten tal van mogelijkheden voor lunch, diner en draait het bij onze catering om de smokin'BBQ
Het betreft een fulltime functie en salarisvoorwaarden komen in een persoonlijke kennismaking vanzelf aan bod!

APP ONS - en kom eens langs!

IETS TEVEEL VAN HET GOEDE

Dan zoeken we ook nog medewerkers voor onze partijen die samen met ons elk feest onvergetelijk maken! Voor deze functie zijn ook jouw wensen en mogelijkheden belangrijk! (8-32 uur) We vinden het vooral belangrijk dat je een teamplayer bent, gastgericht en vooral (net als wij) Horeca gewoon het mooiste vak van de wereld vind....

Partymanager

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Samen kijken we naar een gelegenheid op maat voor u.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op