Catering

Een unieke ‘real American’ barbecue organiseren? Dan zijn wij van de partij! Met onze gigantische Smoker-BBQ, en onze (hout gestookte) grills zijn we u graag van dienst. Hiermee maakt u ongetwijfeld indruk op uw gasten, collega’s of relaties. De fraai aangeklede buffetten, kwalitatief hoogstaande gerechten en natuurlijk ook onze stoere mobiele smoker en houtgestookte pizza-oven, -al dan niet uitgebreid met onze grills- zijn de basis ingrediënten. Zo creëert u het échte Amerikaanse barbecue-gevoel

"Pure nostalgie!"

Het authentieke café heeft een heerlijke sfeer, het eten is lekker en de kinderen kunnen fijn op het terras spelen, genieten dus!

Nienke de Laat

Genieten op ons terras

Ontdek ons royale en gezellige terras op een van de mooiste plekjes in het buitengebied van Oirschot. Hier is plaats voor wel 400 personen. Dus zoek uw plekje op een van de loungebanken, aan de tafeltjes, rond de dansvloer, onder de parasols of bomen. De kinderen vermaken zich prima op de speeltoestellen. 

Kiest u voor koffie met huisgemaakt gebak of maakt u een keuze uit de lunch- of borrelkaart? Ook op ons terras is er een ruimte keuze. Dit is optimaal genieten van het buitenleven.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Samen kijken we naar een gelegenheid op maat voor u.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op