Muzikale Zondagmiddag


Muziek staat centraal in ons café... benieuwd hoe? Kom gerust eens kijken en luisteren.
De fotogalerij in ons café spreekt voor zich en regelmatig laten Jan, Marieke en veel van hun medewerkers van zich 'horen' door spontaan de microfoon te pakken!

LIVE MUZIEK OP ZONDAG

Al tientallen jaren worden bezoekers van het café getrakteerd op  (live) muziek! Op het terras bij mooi weer of in de zaal bij minder goede weersomstandigheden. Voor de één de gelegenheid om een dansje te wagen, voor de ander om gewoon gezellig te buurten en te luisteren. Coverbandjes, DJ's maar ook thematisch zoals country en rock & roll, alles komt voorbij!

CORONA UPDATE PER 13-11
Vanaf 13 november gelden (weer!) nieuwe coronamaatregelen, dus moeten we onze activiteiten weer aanpassen. Voor deze zondag betekent dat het volgende (samengevat)

  • QR CODE scannen voor alle bezoekers
  • Entree gratis
  • Wel muziek, niet dansen
  • vaste zitplaats voor alle gasten
  • sluitingstijd horeca 20:00 uur

Uiteraard denken we in mogelijkheden en hebben daarin ook veel medewerking van de band gekregen. Op die manier kunnen we toch een gezellige middag hebben met een hapje, drankje en lekker stukske live-muziek! Omdat er na de middag geen andere activiteiten zijn gepland in de zaal zal het programma wat langer doorlopen. 
We hopen jullie allemaal te verwelkomen en samen te genieten van wat wel (!) kan in deze turbulente tijd!

zijn de volgende data in de zaal gepland:onder voorbehoud:

5 DECEMBER | 13:00 uur 'T ORKESTJE

12 DECEMBER | 13:00 uur HARRIE EN LENNY

19 DECEMBER | 13:00 uur ORKEST SAM

Planning vanaf januari volgt medio december

ENTREE: 3,50 pp 

Entree... 

jazeker! Onze muzikanten komen niet voor niks ;) De gemiddelde gage voor een band bedraagt tussen de 300 en 450 euro. na aftrek van deze kosten, is het voor ons onmogelijk om uit de kosten te komen op de zondagmiddag. 
Na aftrek van personeel en inkoop gaat de teller onder (!) 0... om iedereen toch een fijne middag te bieden in onze Hoeve met fijne muziek, een dansje en een hoop gezelligheid rekenen we op jullie begrip. 

Eindtijd...

Om 16:30 uur stopt de muziek in de zaal (we beginnen immers al een uurtje eerder) en is er nog de gelegenheid om wat na te buurten. Daarna ben je vanaf 17:00 uur welkom in ons café voor een drankje, of het restaurant voor diner (reserveren!)


Maxpoint

Zondag 14 NOVEMBER

in de zaal | entree 3.50

Genieten op ons terras

Ontdek ons royale en gezellige terras op een van de mooiste plekjes in het buitengebied van Oirschot. Hier is plaats voor wel 400 personen. Dus zoek uw plekje op een van de loungebanken, aan de tafeltjes, rond de dansvloer, onder de parasols of bomen. De kinderen vermaken zich prima op de speeltoestellen. 

Kiest u voor koffie met huisgemaakt gebak of maakt u een keuze uit de lunch- of borrelkaart? Ook op ons terras is er een ruimte keuze. Dit is optimaal genieten van het buitenleven.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Samen kijken we naar een gelegenheid op maat voor u.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op