Muzikale (Zon)dag middag


Muziek staat centraal in ons café... benieuwd hoe? Kom gerust eens kijken en luisteren.
De fotogalerij in ons café spreekt voor zich en regelmatig laten Jan, Marieke en veel van hun medewerkers van zich 'horen' door spontaan de microfoon te pakken!

LIVE MUZIEK OP (ZON)DAG

Al tientallen jaren worden bezoekers van het café getrakteerd op  (live) muziek! Op het terras bij mooi weer of in de zaal bij minder goede weersomstandigheden. Voor de een een gelegenheid om een dansje te wagen, voor de ander om gewoon gezellig te buurten en te luisteren. Coverbandjes, DJ's maar ook thematisch zoals country en rock & roll, alles komt voorbij!


In de huidige tijden en met de RIVM regels is het niet toegestaan te staan of dansen op ons terras, vandaar dat het muziek programma 'buiten' plaatsvind als luisteroptreden. Alleen bij mooi weer! (dus zonnig, droog weinig wind.....) zie voor update ook onze facebookpagina


programma

Bij mooi weer LIVE op het terras


zondag 27-9
Geen muziek, maar we zijn geopend voor Lunch & Borrel in ons café en de 'bistro'

Genieten op ons terras

Ontdek ons royale en gezellige terras op een van de mooiste plekjes in het buitengebied van Oirschot. Hier is plaats voor wel 400 personen. Dus zoek uw plekje op een van de loungebanken, aan de tafeltjes, rond de dansvloer, onder de parasols of bomen. De kinderen vermaken zich prima op de speeltoestellen. 

Kiest u voor koffie met een vers stuk vlaai of maakt u een keuze uit de lunch- of borrelkaart? Ook op ons terras is er een ruimte keuze. Dit is optimaal genieten van het buitenleven.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Samen kijken we naar een gelegenheid op maat voor u.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op