Muzikale Zondagmiddag


Muziek staat centraal in ons café... benieuwd hoe? Kom gerust eens kijken en luisteren.
De fotogalerij in ons café spreekt voor zich en regelmatig laten Jan, Marieke en veel van hun medewerkers van zich 'horen' door spontaan de microfoon te pakken!

LIVE MUZIEK OP ZONDAG

Al tientallen jaren worden bezoekers van het café getrakteerd op  (live) muziek! Op het terras bij mooi weer of in de zaal bij minder goede weersomstandigheden. Voor de een een gelegenheid om een dansje te wagen, voor de ander om gewoon gezellig te buurten en te luisteren. Coverbandjes, DJ's maar ook thematisch zoals country en rock & roll, alles komt voorbij!

28-04-2021
In de huidige tijden en met de RIVM regels is het niet toegestaan buiten 'entertainment' te programmeren op ons podium. Vandaar zijn onze terrassen wel open, maar maken we het voorlopig toch even gezellig zonder live muziek!
zie voor update ook onze facebookpagina


programma

12:00-18:00 uur


zondag
Geen livemuziek, maar we zijn geopend voor Lunch & Borrel op ons terras

Genieten op ons terras

Ontdek ons royale en gezellige terras op een van de mooiste plekjes in het buitengebied van Oirschot. Hier is plaats voor wel 400 personen. Dus zoek uw plekje op een van de loungebanken, aan de tafeltjes, rond de dansvloer, onder de parasols of bomen. De kinderen vermaken zich prima op de speeltoestellen. 

Kiest u voor koffie met huisgemaakt gebak of maakt u een keuze uit de lunch- of borrelkaart? Ook op ons terras is er een ruimte keuze. Dit is optimaal genieten van het buitenleven.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Samen kijken we naar een gelegenheid op maat voor u.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op