Parttimers Keuken en Bediening

Schoolverlaters, tussenjaar of stage? Maar ook als je simpelweg geen volle 'vrije' werkweek beschikbaar bent.. we hebben altijd een passend plaatsje in ons team. Fulltimers zijn uiteraard welkom, maar ook ons team van parttime medewerkers kan wel wat extra handen gebruiken. In de keuken, voor mise en place, diner of barbecue en de bediening voor het restaurant, de feesten en partijen. Horeca is helemaal geen 'lullig' bijbaantje, maar een vak apart... en daar valt zeker een leuk centje te verdienen

JEUGDLONEN

LEEFTIJDBruto CAO LONEN SUPERMARKT 
(bron loonwijzer)
Bruto CAO LONEN HORECA
(bron KHN)
NETTO LOON IN ONZE HOEVE *
(zie toelichting)
16€ 3,353,625,50
17€ 4,164,146,50
18€ 7,045,248,75
19€ 6,216,2910,00
20€ 6,738,3911,00
21€ 6,8210,48++

* toelichting
Zoals hier aangegeven is het netto uurloon (dus wat je krijgt uitbetaald per uur) incl. toeslagen en met loonheffingskorting
Het is gewoon makkelijk om te weten waar je aan toe bent

Ohnee toch niet... want naast deze ontvang je ook nog een leuke fooi waarmee je toch een aardig extraatje ontvangt. 

LEREN EN WERKEN IN TEAMVERBAND

Horeca is topsport & teamwork... heb je nog nooit in de horeca gewerkt, dat geeft niks... met enthousiasme, leergierigheid kom je een heel eind! In de keuken koken we dagelijks voor veel gasten dus er is altijd wat de doen, de spoelkeuken ondersteunt de keuken en die is dus super (!) belangrijk. Onze gastvrouwen en -heren staan in de bediening, achter de bar of op de vloer.
In het restaurant of tijdens een van onze (barbecue)partijen. 

WERKTIJDEN

De werktijden variëren en passen we aan op jouw beschikbaarheid. Wij vragen om ten minste een doordeweekse dag (avond) beschikbaar te zijn en daarnaast in het weekend een dag (zaterdag of zondag). Naast 'goed' zijn in wat we doen, telt ook beschikbaarheid! Vandaar dat dit ook onlosmakelijk is verbonden met de verloning. De tijden lopen uiteen van 10:00 in de ochtend tot 03:00 in de avond. Daarnaast is ons housekeeping team vaak al om 8:00 uur aan de slag, dus de keuze is reuze!

VARIATIE

Onze dagen zijn zeker niet standaard en ons werk zit vol variatie! In ons restaurant en op het terras ben je inzetbaar voor lunch en diner. Op zondag hebben we meestal (LIVE) Muziek en regelmatig organiseren we kleinschalige evenementjes. Feesten en partijen in de zaal, daarmee bezorgen we onze gasten een onvergetelijke dag. 
Naast dat alles bieden we ook tal van activiteiten met o.a. onze E-shoppers

Deze variatie betekent dus ook dat je best wel veel moet weten ;) We vertellen je graag alles en je mag alles leren. Voor verschillende disciplines hebben we zelfs een heuse 'Hoeve-academy'. Buiten onze reguliere openingstijden nemen we dan net dat beetje extra tijd om alle ins- en outs te leren over bijvoorbeeld de wijnen, barista trainingen, maar ook over onze choppers en gastvrijheidstrainingen. 

Daarnaast vinden we ook teamspirit super belangrijk, dus is er ook volop ruimte voor ontspanning na inspanning


Parttimers Keuken en Bediening

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Samen kijken we naar een gelegenheid op maat voor u.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op