Bruiloften

Vind de ultieme trouwlocatie midden in natuurgebied de Mortelen. Sfeervol en voorzien van alle gemakken. Trouw binnen of buiten, geniet van een fantastisch diner, trakteer uw gasten op de lekkerste hapjes en drankjes. En dit alles in een nostalgische boerderij waar alles voor de trouwerij tot in de puntjes is verzorgd. Jullie mooiste dag maken we graag nog een beetje meer bijzonder!

Hier kunnen jullie terecht voor de ceremonie, de receptie, het diner en een fantastisch feest. Binnen in de zaal of liever in een klein cafe? Of buiten op het terras? Voor de foto's is een schilderachtig uitzicht of stap zo de bossen in. De hele dag kan verzorgd worden op een locatie. Wel zo handig!

Knus en intiem of groots?

Het maakt niet uit hoe groot het gezelschap is. Of hoe wild de plannen zijn. Bij Hoeve 1827 hebben we altijd een geschikte zaal voor jullie feest. Er is voldoende ruimte om alle gasten te ontvangen, een uitgebreid diner te serveren en om 's avonds met een band of DJ de liefdesvoltrekking uitgebreid te vieren. Rustig met een kleiner gezelschap proosten kan natuurlijk ook. We nemen graag de mogelijkheden met jullie door en regelen elk detail naar wens.


"Sfeervol en knus"

Een schilderachtige ceremonie in de natuur, de borrel op het terras in combinatie met een heerlijk diner en fantastische feestavond maakte onze dag onvergetelijk!

Etienne & Tessa 21-04-2019

Genieten op ons terras

Ontdek ons royale en gezellige terras op een van de mooiste plekjes in het buitengebied van Oirschot. Hier is plaats voor wel 400 personen. Dus zoek uw plekje op een van de loungebanken, aan de tafeltjes, rond de dansvloer, onder de parasols of bomen. De kinderen vermaken zich prima op de speeltoestellen. 

Kiest u voor koffie met huisgemaakt gebak of maakt u een keuze uit de lunch- of borrelkaart? Ook op ons terras is er een ruimte keuze. Dit is optimaal genieten van het buitenleven.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Samen kijken we naar een gelegenheid op maat voor u.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op