Vergadering of event

Zoekt u een geschikte locatie voor een vergadering of netwerkevenement? Hoeve 1827 heeft verschillende zalen die voorzien zijn van de benodigde faciliteiten. Afhankelijk van de groepsgrootte, wensen en benodigdheden, richten we de ruimte voor u in. Natuurlijk staan drankjes, versnaperingen, een goed verzorgde lunch of diner op de juiste tijd voor u klaar. 

Wat zijn uw wensen?

U heeft vast specifieke wensen voor uw vergadering of evenement. We horen deze graag van u. Een bepaalde opstelling, de mogelijkheid om gebruik te maken van een extra ruimte of misschien wilt u af en toe ook buiten een luchtje kunnen scheppen? Dat is allemaal mogelijk. Uiteraard hebben we de meestgebruikte faciliteiten gewoon in huis. Denk aan bijvoorbeeld wifi, flip-over, een beamer of LED screens en geluid. En anders regelen we overige benodigdheden natuurlijk voor u. 


Tot in de puntjes verzorgd!

Voldoende ruimte en van alle gemakken voorzien. En de heerlijke lunch in de middag maakte het af!

Maurice Sanders

Genieten op ons terras

Ontdek ons royale en gezellige terras op een van de mooiste plekjes in het buitengebied van Oirschot. Hier is plaats voor wel 400 personen. Dus zoek uw plekje op een van de loungebanken, aan de tafeltjes, rond de dansvloer, onder de parasols of bomen. De kinderen vermaken zich prima op de speeltoestellen. 

Kiest u voor koffie met huisgemaakt gebak of maakt u een keuze uit de lunch- of borrelkaart? Ook op ons terras is er een ruimte keuze. Dit is optimaal genieten van het buitenleven.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Samen kijken we naar een gelegenheid op maat voor u.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op