Voor elke gelegenheid

Bruiloft, (Bedrijfs)feest, Vergadering, BBQ, of Condoleance

Bij Hoeve 1827 organiseren we uw moment van A tot Z. Of het nou gaat om een vergadering, feest of condoleance en ongeacht de grootte van de groep: wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Voor elke gelegenheid en groepsgrootte hebben we een passende zaal. Zoals het Bakhuys en Café voor maximaal 15 personen en onze grote zaal voor 175 personen. Indien nodig kunnen we zelfs een ruimte creëren voor 500 genodigden. En natuurlijk zorgen we voor de juiste aankleding, sfeer, drankjes en de lekkerste hapjes en diners.


Stap je binnenkort in het huwelijks bootje?

Bruiloften

Vind de ultieme trouwlocatie midden in natuurgebied de Mortelen. Sfeervol en voorzien van alle gemakken. Trouw binnen of buiten, geniet van een fantastisch diner, trakteer uw gasten op de lekkerste hapjes en drankjes. En dit alles in een nostalgische boerderij waar alles voor de trouwerij tot in de puntjes is verzorgd. Jullie mooiste dag maken we graag nog een beetje meer bijzonder!

Hier kunnen jullie terecht voor de ceremonie, de receptie, het diner en een fantastisch feest. Binnen in de zaal of liever in een klein cafe? Of buiten op het terras? Voor de foto's is een schilderachtig uitzicht of stap zo de bossen in. De hele dag kan verzorgd worden op een locatie. Wel zo handig!

Knus en intiem of groots?

Het maakt niet uit hoe groot het gezelschap is. Of hoe wild de plannen zijn. Bij Hoeve 1827 hebben we altijd een geschikte zaal voor jullie feest. Er is voldoende ruimte om alle gasten te ontvangen, een uitgebreid diner te serveren en om 's avonds met een band of DJ de liefdesvoltrekking uitgebreid te vieren. Rustig met een kleiner gezelschap proosten kan natuurlijk ook. We nemen graag de mogelijkheden met jullie door en regelen elk detail naar wens.


Lees meer »
Bruiloften

Onze 'wedding partners'

TAART

DJ

TROUWAUTO

FOTOGRAAF

Lees meer »
Onze 'wedding partners'

Binnenkort iets te vieren?

Feesten en partijen

Feesten is iets speciaals, dat weten wij als geen ander. In onze sfeervolle accommodatie, voorzien van alle gemakken, zorgen we dat uw feest gegarandeerd slaagt. Of het nou gaat om een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of bruiloft. Iedereen feest op zijn of haar eigen manier. En er zijn tal van mogelijkheden zijn. Daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we uw wensen en onze mogelijkheden samenbrengen tot een succesformule voor uw feest.

Knus en kleinschalig of juist groots en uitbundig feesten

Bij Hoeve 1827 is voor elk feest een passende feestzaal beschikbaar. Of u nou een feestje geeft voor 15 personen of voor 400. Het is allemaal mogelijk bij ons. De zalen kleden we aan naar wens en de hapjes en drankjes stemmen we af op uw wensen. Zo kunt u kiezen voor wat hapjes gedurende de avond of een feest inclusief diner of uitgebreide catering. 

We laten graag de mogelijkheden zien

Neemt u contact met ons op om een moment te plannen waarop we uw wensen en ideeën samen bespreken. We bekijken dan of de ruimte die u wenst nog beschikbaar is. Misschien heeft u een programma voor de dag in gedachten? Of heeft u bepaalde faciliteiten nodig? Aan de hand van deze input denken we graag mee en maken we voor u een prijsopgave. 

Lees meer »
Feesten en partijen

Uw zakelijke bijeenkomst in een Brabantse sfeer

Vergadering of event

Zoekt u een geschikte locatie voor een vergadering of netwerkevenement? Hoeve 1827 heeft verschillende zalen die voorzien zijn van de benodigde faciliteiten. Afhankelijk van de groepsgrootte, wensen en benodigdheden, richten we de ruimte voor u in. Natuurlijk staan drankjes, versnaperingen, een goed verzorgde lunch of diner op de juiste tijd voor u klaar. 

Wat zijn uw wensen?

U heeft vast specifieke wensen voor uw vergadering of evenement. We horen deze graag van u. Een bepaalde opstelling, de mogelijkheid om gebruik te maken van een extra ruimte of misschien wilt u af en toe ook buiten een luchtje kunnen scheppen? Dat is allemaal mogelijk. Uiteraard hebben we de meestgebruikte faciliteiten gewoon in huis. Denk aan bijvoorbeeld wifi, flip-over, een beamer of LED screens en geluid. En anders regelen we overige benodigdheden natuurlijk voor u. 


Lees meer »
Vergadering of event

Smokin' BBQ op locatie

Catering

Een unieke ‘real American’ barbecue organiseren? Dan zijn wij van de partij! Met onze gigantische Smoker-BBQ, en onze (hout gestookte) grills zijn we u graag van dienst. Hiermee maakt u ongetwijfeld indruk op uw gasten, collega’s of relaties. De fraai aangeklede buffetten, kwalitatief hoogstaande gerechten en natuurlijk ook onze stoere mobiele smoker en houtgestookte pizza-oven, -al dan niet uitgebreid met onze grills- zijn de basis ingrediënten. Zo creëert u het échte Amerikaanse barbecue-gevoel

Lees meer »
Catering

Napraten en herinneringen ophalen in gemoedelijke sfeer

Condoleance

Afscheid nemen is intens. Na de ceremonie is het fijn om met naasten samen te zijn. Daar voor bent u bij Hoeve 1827 van harte welkom. In onze accomodaties is voldoende ruimte om samen te zitten, even een luchtje te scheppen en samen na te praten. We zorgen dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken. Afhankelijk van uw wensen zorgen we voor de juiste samenstelling van de koffietafel.

Lees meer »
Condoleance

Groepsactiviteiten

Op zoek naar een leuke activiteit voor jouw personeelsfeest, vriendendag of met de hele familie? Wij hebben super leuke groepsactiviteiten voor jong en oud! Combineer deze met een lunch, diner of barbecue en de (mid)dag kan niet meer stuk!

Hieronder vind je een aantal van onze activiteiten en de prijs (indicatie)
heb je vragen, neem dan contact op en dan maken we er samen een geweldige dag van

PETANQUE | Jeu de boules

SOFTBALL

WANDELEN | in de Mortelen

MEGA BOWL

SO YOU THINK YOU CAN SING

TUKTUK en meer | Toon Vertier (link)

Lees meer »
Groepsactiviteiten

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Samen kijken we naar een gelegenheid op maat voor u.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op