Voor elke gelegenheid

Bruiloft, (Bedrijfs)feest, Vergadering, BBQ, of Condoleance

Bij Hoeve 1827 organiseren we uw moment van A tot Z. Of het nou gaat om een vergadering, feest of condoleance en ongeacht de grootte van de groep: wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Voor elke gelegenheid en groepsgrootte hebben we een passende zaal. Zoals het Bakhuys en Café voor maximaal 15 personen en onze grote zaal voor 175 personen. Indien nodig kunnen we zelfs een ruimte creëren voor 500 genodigden. En natuurlijk zorgen we voor de juiste aankleding, sfeer, drankjes en de lekkerste hapjes en diners.


Stap je binnenkort in het huwelijks bootje?

Bruiloften

Vind de ultieme trouwlocatie midden in natuurgebied de Mortelen. Sfeervol en voorzien van alle gemakken. Trouw binnen of buiten, geniet van een fantastisch diner, trakteer uw gasten op de lekkerste hapjes en drankjes. En dit alles in een nostalgische boerderij waar alles voor de trouwerij tot in de puntjes is verzorgd. Jullie mooiste dag maken we graag nog een beetje meer bijzonder!

Hier kunnen jullie terecht voor de ceremonie, de receptie, het diner en een fantastisch feest. Binnen in de zaal of liever in een klein cafe? Of buiten op het terras? Voor de foto's is een schilderachtig uitzicht of stap zo de bossen in. De hele dag kan verzorgd worden op een locatie. Wel zo handig!

Knus en intiem of groots?

Het maakt niet uit hoe groot het gezelschap is. Of hoe wild de plannen zijn. Bij Hoeve 1827 hebben we altijd een geschikte zaal voor jullie feest. Er is voldoende ruimte om alle gasten te ontvangen, een uitgebreid diner te serveren en om 's avonds met een band of DJ de liefdesvoltrekking uitgebreid te vieren. Rustig met een kleiner gezelschap proosten kan natuurlijk ook. We nemen graag de mogelijkheden met jullie door en regelen elk detail naar wens.


Lees meer »
Bruiloften

Binnenkort iets te vieren?

Feesten en partijen

Feesten is iets speciaals, dat weten wij als geen ander. In onze sfeervolle accommodatie, voorzien van alle gemakken, zorgen we dat uw feest gegarandeerd slaagt. Of het nou gaat om een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of bruiloft. Iedereen feest op zijn of haar eigen manier. En er zijn tal van mogelijkheden zijn. Daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we uw wensen en onze mogelijkheden samenbrengen tot een succesformule voor uw feest.

Knus en kleinschalig of juist groots en uitbundig feesten

Bij Hoeve 1827 is voor elk feest een passende feestzaal beschikbaar. Of u nou een feestje geeft voor 15 personen of voor 400. Het is allemaal mogelijk bij ons. De zalen kleden we aan naar wens en de hapjes en drankjes stemmen we af op uw wensen. Zo kunt u kiezen voor wat hapjes gedurende de avond of een feest inclusief diner of uitgebreide catering. 

We laten graag de mogelijkheden zien

Neemt u contact met ons op om een moment te plannen waarop we uw wensen en ideeën samen bespreken. We bekijken dan of de ruimte die u wenst nog beschikbaar is. Misschien heeft u een programma voor de dag in gedachten? Of heeft u bepaalde faciliteiten nodig? Aan de hand van deze input denken we graag mee en maken we voor u een prijsopgave. 

Lees meer »
Feesten en partijen

Uw zakelijke bijeenkomst in een Brabantse sfeer

Vergadering of event

Zoekt u een geschikte locatie voor een vergadering of netwerkevenement? Hoeve 1827 heeft verschillende zalen die voorzien zijn van de benodigde faciliteiten. Afhankelijk van de groepsgrootte, wensen en benodigdheden, richten we de ruimte voor u in. Natuurlijk staan drankjes, versnaperingen, een goed verzorgde lunch of diner op de juiste tijd voor u klaar. 

Wat zijn uw wensen?

U heeft vast specifieke wensen voor uw vergadering of evenement. We horen deze graag van u. Een bepaalde opstelling, de mogelijkheid om gebruik te maken van een extra ruimte of misschien wilt u af en toe ook buiten een luchtje kunnen scheppen? Dat is allemaal mogelijk. Uiteraard hebben we de meestgebruikte faciliteiten gewoon in huis. Denk aan bijvoorbeeld wifi, flip-over, een beamer of LED screens en geluid. En anders regelen we overige benodigdheden natuurlijk voor u. 


Lees meer »
Vergadering of event

Smokin' BBQ op locatie

Catering

Een unieke ‘real American’ barbecue organiseren? Dan zijn wij van de partij! Met onze gigantische Smoker-BBQ, en onze (hout gestookte) grills zijn we u graag van dienst. Hiermee maakt u ongetwijfeld indruk op uw gasten, collega’s of relaties. De fraai aangeklede buffetten, kwalitatief hoogstaande gerechten en natuurlijk ook onze stoere mobiele smoker en houtgestookte pizza-oven, -al dan niet uitgebreid met onze grills- zijn de basis ingrediënten. Zo creëert u het échte Amerikaanse barbecue-gevoel

Lees meer »
Catering

D'r is altijd wat te doen

Regelmatig is er vanalles te doen in en rond onze Hoeve!
Hou ook onze website goed in de gaten, want we blijven de evenementenkalender vullen.....

Evenementenkalender

Check de evenementen die we hebben gehad


Lees meer »
D'r is altijd wat te doen

Muzikale Zondagmiddag


Muziek staat centraal in ons café... benieuwd hoe? Kom gerust eens kijken en luisteren.
De fotogalerij in ons café spreekt voor zich en regelmatig laten Jan, Marieke en veel van hun medewerkers van zich 'horen' door spontaan de microfoon te pakken!

LIVE MUZIEK OP ZONDAG

Al tientallen jaren worden bezoekers van het café getrakteerd op  (live) muziek! Op het terras bij mooi weer (of tot aan het paasweekend '22) in de zaal bij minder goede weersomstandigheden. Voor de één de gelegenheid om een dansje te wagen, voor de ander om gewoon gezellig te buurten en te luisteren. Coverbandjes, DJ's maar ook thematisch zoals country en rock & roll, alles komt voorbij!


Op dit moment zijn voor de volgende data op ons podium gepland: 


20 Maart | 13:30 uur GEEN MUZIEK

ivm priveomstandigheden

27 Maart | 13:30 uur MAXPOINT
3 April | 13:30 uur ORKEST SAM

10 April | 

Na het paasweekend is er op zondag alleen muziek (buiten) bij mooi weer, tenzij anders aangegeven.

17 April | 13:30 uur TeeTeeEs
18 April (2e paasdag) The Rumble Rousers & Get Lost
24 April | 13:30 uur OK MOI!
27 April | Koningsdag GESLOTEN
1 Mei | 13:30 uur Bgenda
8 Mei | van GILSING
15 Mei | 13:30 uur GREY SIX

22 Mei | 

26 Mei | (Hemelvaartsdag) 

29 Mei | 

12 Juni | 13:30 uur OK MOI!
25 Juni | MIdzomerfestival
24 Juli | OK MOI!IN DE ZAAL : ENTREE: 3,50 pp *

Entree... 

jazeker! Onze muzikanten komen niet voor niks ;) De gemiddelde gage voor een band en de geluidsverzorging bedraagt honderden euro's. na aftrek van deze kosten, is het voor ons onmogelijk om uit de kosten te komen op de zondagmiddag. 
Na aftrek van personeel en inkoop gaat de teller onder (!) 0... om iedereen toch een fijne middag te bieden in onze Hoeve met fijne muziek, een dansje en een hoop gezelligheid rekenen we op jullie begrip. 

*maak je gebruik van lunch of diner (reservering) in ons restaurant dan is toegang tot de zaal gratis. Informeer bij onze medewerkers. Buiten op het terras geldt (Met uitzondering van enkele evenementen) geen entree. Vanaf PASEN is uitsluitend muziek 'Buiten bij Mooi Weer'. Elke zondag publiceren wij een update van die dag op onze facebookpagina (link)

Eindtijd...

Om 17:00 uur stopt de muziek in de zaal (we beginnen immers al een half uurtje eerder) en is er nog de gelegenheid om wat na te buurten. Daarna ben je vanaf 17:00 uur welkom in het restaurant voor diner (reserveren!)


Lees meer »
Muzikale Zondagmiddag

Napraten en herinneringen ophalen in gemoedelijke sfeer

Condoleance

Afscheid nemen is intens. Na de ceremonie is het fijn om met naasten samen te zijn. Daar voor bent u bij Hoeve 1827 van harte welkom. In onze accomodaties is voldoende ruimte om samen te zitten, even een luchtje te scheppen en samen na te praten. We zorgen dat het u en uw gasten aan niets zal ontbreken. Afhankelijk van uw wensen zorgen we voor de juiste samenstelling van de koffietafel.

Lees meer »
Condoleance

Groepsactiviteiten

Op zoek naar een leuke activiteit voor jouw personeelsfeest, vriendendag of met de hele familie? Wij hebben super leuke groepsactiviteiten voor jong en oud! Combineer deze met een lunch, diner of barbecue en de (mid)dag kan niet meer stuk!

Hieronder vind je een aantal van onze activiteiten en de prijs (indicatie)
heb je vragen, neem dan contact op en dan maken we er samen een geweldige dag van

PETANQUE | Jeu de boules

SOFTBALL

WANDELEN | in de Mortelen

MEGA BOWL

SO YOU THINK YOU CAN SING

TUKTUK en meer | Toon Vertier (link)

Lees meer »
Groepsactiviteiten

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Samen kijken we naar een gelegenheid op maat voor u.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op