Feesten en partijen

Feesten is iets speciaals, dat weten wij als geen ander. In onze sfeervolle accommodatie, voorzien van alle gemakken, zorgen we dat uw feest gegarandeerd slaagt. Of het nou gaat om een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of bruiloft. Iedereen feest op zijn of haar eigen manier. En er zijn tal van mogelijkheden zijn. Daarom nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we uw wensen en onze mogelijkheden samenbrengen tot een succesformule voor uw feest.

Knus en kleinschalig of juist groots en uitbundig feesten

Bij Hoeve 1827 is voor elk feest een passende feestzaal beschikbaar. Of u nou een feestje geeft voor 15 personen of voor 400. Het is allemaal mogelijk bij ons. De zalen kleden we aan naar wens en de hapjes en drankjes stemmen we af op uw wensen. Zo kunt u kiezen voor wat hapjes gedurende de avond of een feest inclusief diner of uitgebreide catering. 

We laten graag de mogelijkheden zien

Neemt u contact met ons op om een moment te plannen waarop we uw wensen en ideeën samen bespreken. We bekijken dan of de ruimte die u wenst nog beschikbaar is. Misschien heeft u een programma voor de dag in gedachten? Of heeft u bepaalde faciliteiten nodig? Aan de hand van deze input denken we graag mee en maken we voor u een prijsopgave. 

"Geweldige party!"

De feestzaal was top en de mogelijkheden lieten niets te wensen over!

Bart van Esch

Genieten op ons terras

Ontdek ons royale en gezellige terras op een van de mooiste plekjes in het buitengebied van Oirschot. Hier is plaats voor wel 400 personen. Dus zoek uw plekje op een van de loungebanken, aan de tafeltjes, rond de dansvloer, onder de parasols of bomen. De kinderen vermaken zich prima op de speeltoestellen. 

Kiest u voor koffie met huisgemaakt gebak of maakt u een keuze uit de lunch- of borrelkaart? Ook op ons terras is er een ruimte keuze. Dit is optimaal genieten van het buitenleven.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Samen kijken we naar een gelegenheid op maat voor u.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op