Meewerkend kok | Keukenhulp

Kom jij ons keukenteam versterken en hou je van uitdagingen? Dit ís namelijk een uitdaging op zich! Onze Hoeve is 5 avonden per week geopend en nee… we staan zeker niet stil. Met een bezetting van bijna 100% is het elke dag opnieuw dè uitdaging voor ons keukenteam om onze gasten culinair te ‘verwennen’.

Daarnaast maken we vanuit onze keukens ook de mise en place voor o.a. Puur Smokin’BBQ, lunch en de overige partijen. 
Door de diversiteit aan werkzaamheden ‘plannen’ we deze dan ook door de dag heen. Mise en place voor alle disciplines overdag;  de uitgifte | catering | partijen in de avond.
Daarmee streven we naar een gebalanceerde werkweek; wat voor onze fulltimers resulteert in een 4,5 daagse werkweek en de mogelijkheid om ook eens vrij te zijn in het weekend.

We zoeken gedreven keukenhulpen, die willen leren, zonder 9 tot 5 mentaliteit en ons team komen versterken
Dat kan voor 1 of 2 dagen in de week, maar zoek je meer.... dan kan je dat bij ons vinden!

Als meewerkend kok / keukenhulp werk je bij ons o.l.v. de chef en zelfstandigwerkend koks mee in de keuken. Je bent gedreven om met jouw collega’s van elke dag een succes te maken. Je beheerst jouw ‘taakje’ en bent gedreven om door te groeien en verder te komen. Daarnaast beschik je over een dosis doorzettingsvermogen en kun je alle logistieke processen ondersteunen.

Wij bieden voor deze functie naast een salaris CAO ++ een echte uitdaging! Een leuk team van collega’s en waar ruimte is voor ontspanning na inspanning. Behalve als organisatie is er ook ruimte voor persoonlijke groei. Zo hebben we afspraken met diverse partners tot het bijwonen van masterclasses of trainingen op horecagebied.

APP ONS VOOR MEER INFO

Meewerkend kok | Keukenhulp

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Samen kijken we naar een gelegenheid op maat voor u.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op