PUUR BBQ

Catering, Smokin' BBQ | Op locatie voor een geslaagd (bedrijfs-) feest

Een unieke ‘real American’ barbecue organiseren? Dan zijn wij van de partij! Met onze gigantische Smoker-BBQ, en onze (hout gestookte) grills zijn we u graag van dienst. Hiermee maakt u ongetwijfeld indruk op uw gasten, collega’s of relaties. De fraai aangeklede buffetten, kwalitatief hoogstaande gerechten en natuurlijk ook onze stoere mobiele smoker en houtgestookte pizza-oven, -al dan niet uitgebreid met onze grills- zijn de basis ingrediënten. Zo creëert u het échte Amerikaanse barbecue-gevoel

Complete verzorging

Naast de smokin’BBQ nemen we u graag wat werk uit handen. Door de samenwerking met diverse partners kunnen we ook de juiste inrichting voor uw partij verzorgen. Inclusief de bar en ervaren medewerkers.

Neem gerust contact op voor een offerte op maat.

Catering, Smokin' BBQ | Op locatie voor een geslaagd (bedrijfs-) feest

Geweldig concept!

Echt super zo'n BBQ, nergens naar omkjiken en heerlijke verse gerechten van de BBQ. Perfect voor een bedrijfsfeest!

Nienke de Laat

Catering, Smokin' BBQ | Op locatie voor een geslaagd (bedrijfs-) feest

BBQ mogelijkheden

Geniet op locatie of bij Hoeve 1827 van onze 'Amerikaanse' Smokin' BBQ of een traditionele grill-barbecue! Wij verzorgen deze catering tot in de puntjes. Hieronder onze verschillende mogelijkheden:

Classic Grill

Onze ‘Classic Grill’ barbecue is de welbekende barbecue voor elke gelegenheid. Anders dan de smokin’BBQ kunnen we deze op locatie zowel met als zonder koks inzetten. De ‘Classic Grill’  wordt standaard geleverd met een houtkool- of lavasteen barbecue. U of uw gasten kunnen zelf het favoriete stukje vlees grillen en genieten van het uitgebreide assortiment vlees, vis en buffet naar keuze.

Heeft u liever uw handen vrij? Laat u het grillen graag over aan een ervaren kok? Uiteraard is het ook mogelijk om het ‘grillen’ door onze koks te laten verzorgen. We bespreken deze wensen vooraf met u. We hebben uiteraard een standaard voorstel voor u. Maar bent u op zoek naar een meer persoonlijk tintje? Maak dan gerust vrijblijvend een afspraak en we verzorgen úw barbecue geheel naar wens!

Naast een complete barbecue kunnen we ook aanvullende faciliteiten voor u regelen. Denk bijvoorbeeld aan drank, aankleding, tenten, meubilair. Hierover vertellen we u graag meer in een persoonlijk gesprek

Lees meer »

Smokin' BBQ

Hier onderscheiden we een 4-tal mogelijkheden

Barbecue buffet 
Met nabij onze barbecue-keuken een stoer en ruim opgezet buffet, uiteraard geheel in stijl aangekleed en gerechtjes van uw keuze welke we ter plaatse bereiden en in buffetvorm presenteren aan uw gasten.

Streetfood buffet 
Een assortiment aan kleine gerechtjes welke ter plaatse worden bereid en die uw gasten naar believe bij onze keuken kunnen bestellen en afhalen. Weer eens wat anders dan de klassieke minibroodjes en bitterballen!

Walking diner
Gedurende de middag en/of avond presenteren we naar keuze een 3, 4 of 5 gangendiner. Steeds met per gang diverse (kleinere) gerechtjes die we uitserveren aan de gasten.

BBQ-diner
Een rokende en stoere barbecue-keuken als centraal middelpunt van uw diner. De gasten zitten aan tafels en genieten een 3 of 4 gangen keuzemenu. Uiteraard is het BBQ-diner inclusief bediening aan tafel .. dus haalt u hiermee pure Verwennerij in huis of uw bedrijf.

Lees meer »

Menu impressie

BBQ menukaarten

Een barbecue stemmen we graag in overleg af! Immers ieder gezelschap is anders en wensen, budget en smaak variëren.
Via de buttons hiernaast vind je een aantal suggesties voor zowel de Classic Grill als de Smokin'BBQ. 

We horen graag wat de wensen zijn!

Neem contact op »

Wandelroutes

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Samen kijken we naar een gelegenheid op maat voor u.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op