PUUR BBQ

Catering, Smokin' BBQ | Op locatie voor een geslaagd (bedrijfs-) feest

Een unieke ‘real American’ barbecue organiseren? Dan zijn wij van de partij! Met onze gigantische Smoker-BBQ, en onze (hout gestookte) grills zijn we u graag van dienst. Hiermee maakt u ongetwijfeld indruk op uw gasten, collega’s of relaties. De fraai aangeklede buffetten, kwalitatief hoogstaande gerechten en natuurlijk ook onze stoere mobiele smoker en houtgestookte pizza-oven, -al dan niet uitgebreid met onze grills- zijn de basis ingrediënten. Zo creëert u het échte Amerikaanse barbecue-gevoel

Complete verzorging

Naast de smokin’BBQ nemen we u graag wat werk uit handen. Door de samenwerking met diverse partners kunnen we ook de juiste inrichting voor uw partij verzorgen. Inclusief de bar en ervaren medewerkers.

Neem gerust contact op voor een offerte op maat.

onze mogelijkheden

Classic Grill barbecue

Smokin'BBQ

Catering, Smokin' BBQ | Op locatie voor een geslaagd (bedrijfs-) feest

Geweldig concept!

Echt super zo'n BBQ, nergens naar omkjiken en heerlijke verse gerechten van de BBQ. Perfect voor een bedrijfsfeest!

Nienke de Laat

Catering, Smokin' BBQ | Op locatie voor een geslaagd (bedrijfs-) feest

BBQ mogelijkheden

Geniet op locatie of bij Hoeve 1827 van onze 'Amerikaanse' Smokin' BBQ of een traditionele grill-barbecue! Wij verzorgen deze catering tot in de puntjes. Hieronder onze verschillende mogelijkheden:

Classic Grill

Onze ‘Classic Grill’ barbecue is de welbekende barbecue voor elke gelegenheid. Anders dan de smokin’BBQ kunnen we deze op locatie zowel met als zonder koks inzetten. De ‘Classic Grill’  wordt standaard geleverd met een houtkool- of lavasteen barbecue. U of uw gasten kunnen zelf het favoriete stukje vlees grillen en genieten van het uitgebreide assortiment vlees, vis en buffet naar keuze.

Heeft u liever uw handen vrij? Laat u het grillen graag over aan een ervaren kok? Uiteraard is het ook mogelijk om het ‘grillen’ door onze koks te laten verzorgen. We bespreken deze wensen vooraf met u. We hebben uiteraard een standaard voorstel voor u. Maar bent u op zoek naar een meer persoonlijk tintje? Maak dan gerust vrijblijvend een afspraak en we verzorgen úw barbecue geheel naar wens!

Naast een complete barbecue kunnen we ook aanvullende faciliteiten voor u regelen. Denk bijvoorbeeld aan drank, aankleding, tenten, meubilair. Hierover vertellen we u graag meer in een persoonlijk gesprek

Bekijk hier een aantal samenstellingen / suggesties voor:

Onze Classic Grill Barbecue (link opent in pdf)

Classic Grill & Smoker combinaties 

Smokin'BBQ


Lees meer »

Smokin'BBQ

HET ECHTE BARBECUE GEVOEL

Na de introductie van ons label ‘Puur Smokin’BBQ’ in 2017 zijn onze Amerikaanse smoker-trailers niet meer weg te denken van ons terras, op locatie, bij ieder festival maar vooral ook elk geslaagd feest thuis!

STREETFOOD IS HOT

Daarom maken we met onze smokin’bbq ook een echt streetfood-feest! In de afgelopen jaren meer dan succesvol gebleken bij tal van gelegenheden, succes gegarandeerd voor jong & oud en werkelijk voor elk wat wils

Vanaf 40 personen is een Smokin’BBQ ‘streetfood’ al mogelijk op ons terras. De Smoker en overige grills vormen samen ‘het decor’, want eerlijk is eerlijk… dat ziet er gewoon VET uit! Afhankelijk van de benodigde -en beschikbare- ruimte maken we één counter of diverse uitgiftepunten. Gasten kunnen van de diverse miniatuurgerechten onbeperkt gebruik maken.  Standaard serveren we een ‘Build your own’ saladebar bij de smoker waar gasten naar eigen smaak een ‘side salad’ kunnen maken.

OP ÓNZE LOCATIE OF CATERING

Onze terrassen bieden volop ruimte voor een fantastische streetfood BBQ maar uiteraard komen we ook op jullie locatie! De prijzen zoals genoemd zijn voor een barbecue op onze locatie, inclusief de op- en afbouw en personeelskosten, want deze barbecue wordt helemaal voor u verzorgd! Voor catering exclusief eventuele transportkosten

Bekijk hier onze 'Smoking Streetfood'  suggesties

Of de combinatie 'Classic Grill' en 'Smoking Barbecue' 

Bekijk ook

Classic grillLees meer »

Menu impressie

BBQ menukaarten

Een barbecue stemmen we graag in overleg af! Immers ieder gezelschap is anders en wensen, budget en smaak variëren.
Via de buttons hiernaast vind je een aantal suggesties voor zowel de Classic Grill als de Smokin'BBQ. 

We horen graag wat de wensen zijn!

Neem contact op »

Wandelroutes

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Samen kijken we naar een gelegenheid op maat voor u.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op