Aangepaste openingstijden

Vakantie

Aangepaste openingstijden ...

De bouwvak is begonnen! Voor veel van onze parttime medewerkers ook een moment om even 'pauze' in te lassen. Daarom zijn wij voorlopig op maandag en dinsdag gesloten. (lees verder voor meer info) Voor bijzondere gelegenheden / groepen kun je altijd contact opnemen 0499-571334 (of contactbutton rechtsonder - whatsapp/mail) Voor lunch, diner en terras ben je welkom van woensdag t/m zondag. 

De boog kan niet altijd gespannen staan ...

 "Van 0 naar 200" zo kunnen we de heropening wel noemen. Fijn dat we vanaf april weer open konden, en samen met ons team hebben we vanaf dat moment in de hoogste versnelling gelopen. Het restaurant, café en ons gigantische terras waren ineens weer volop in bedrijf. Dat kost energie, zeker als je bedenkt dat er telkens ook door wet-en-regelgeving nieuwe maatregelen worden opgelegd. Fijn (!)  dat onze gasten de weg naar de oude grint weer volop weten te vinden voor lunch, diner maar ook (Smokin') barbecues, cateringen en alle activiteiten & arrangementen. 
Een team van goud, want zonder hen was dat nooit gelukt, want ja dit was een enorme klus waar iedereen zijn steentje aan bijgedragen heeft. Vandaar ook dat we nu onze mensen beurtelings willen laten genieten van hun vakantie... maar dat betekent ook dat we niet 6 dagen 'voltallig' zijn. Om ook ons team wat doorwerkt te behoeden voor een 6-daagse werkweek hebben we daarom deze keuze gemaakt. "Dan is de batterij ook opgeladen vanaf de woensdag" 

Backstage...
Uiteraard betekent 5 dagen open niet dat we de andere dagen stil zitten, er gebeurt namelijk ook heel veel achter de schermen. Vandaar dat we op de maandag wel bereikbaar zijn telefonisch en je kunt ook altijd mailen / appen!
Op dinsdag zijn we allemaal 'echt vrij' ... dan besteden we wat family-time met onze kids en genieten we hopelijk de komende weken van het zonnetje in 'Hintergarden'. 
Tot wanneer deze openingstijden precies gaan gelden is nog niet bekend, in september en oktober gaan onze vaste medewerkers ook genieten van hun vakanties. We houden we jullie uiteraard op de hoogte. Voor nu wensen we iedereen een fijne vakantieperiode en zien we jullie graag in onze HOEVE

Jan & Marieke
Team Hoeve 1827  

Aangepaste openingstijden

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
Samen kijken we naar een gelegenheid op maat voor u.

Heeft u vragen of opmerkingen?
Neem via een van onderstaande mogelijkheden contact met ons op